Over ons

Muur Art is een online winkel op het gebied van wanddecoratie. Wat ons uniek maakt is dat wij zelf de wanddecoratie binnenshuis produceren, je koopt dus direct van de fabrikant!

Wij zijn begonnen als extensie van ons moederbedrijf Het Laser Lokaal, een creatief productiebedrijf op het gebied van lasersnijden. Vanuit ons moederbedrijf hebben wij (en doen wij nog steeds) veel unieke projecten in opdracht op het gebied van lasersnijden, van stoffen voor haute couture jurken snijden tot aan ontwikkelen van heel- of halffabricaten.

Echter merkte wij dat er groot groep mensen is die erg onder de indruk is van wat er allemaal mogelijk is met lasersnijden maar niet hiervoor niet voldoende handvatten en/of kennis had om zelf een project te laten produceren.

Wij zijn daarom Muur Art begonnen, om al het moois wat lasersnijden te bieden heeft voor iedereen toegankelijk te maken. De productietechniek verleent zich uitstekend voor het produceren van unieke, betaalbare 3D wanddecoratie.

Inmiddels is Muur Art uitgegroeid naar volledig zelfstandig bedrijf, dit betekend niet alleen dat wij een groot assortiment hebben van unieke wandpanelen. Ook kunnen wij zeer gemakkelijk kleine of grote aanpassingen maken aan de had van de wensen van de klant. Denk hierbij aan een ander materiaal, kleur, formaat of aanpassing aan het ontwerp. 

Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze twee kernwaarden, wij hebben ons bedrijf rond deze twee kernwaarden gebouwd. Dit uiten wij in alles wat wij doen, van product tot verpakking tot klantenservice. Onze belofte is dat wij altijd gaan voor 100% tevredenheid!

Ben je benieuwd naar onze wanddecoratie? Neem gelijk een kijkje naar een overzicht van al onze producten!