FAQ

Kan ik ook een stad of dorp bestellen die niet op de website staat?

Het kan voorkomen dat we jouw stad of dorp niet in het standaardassortiment hebben, maar we maken dit graag voor je! Het maken van het ontwerp is kosteloos. Je kunt hiervoor meer informatie vinden bij de Stad naar keuze wanddecoratie.

 

Ik wil een artwork in een andere maat, kleur of materiaal. Kan dat?

Uiteraard! Wij kunnen de muurdecoratie geheel naar jouw wens maken en passen hiervoor de maat, kleur, materiaal en/of vorm graag voor je aan. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Hoe hang ik de muurdecoratie op?

Elk stuk muurkunst hebben wij aan de achterzijde voorzien van extra sterke dubbelzijdige tape. Zorg eerst dat de muur schoon en stofvrij is, verwijder de folie van de tape en hang de muurdecoratie op de muur. Gebruik eventueel een waterpas om de muurdecoratie recht op te hangen. De tape is geschikt voor de meeste (gladde) ondergronden. Indien de muurdecoratie niet blijft zitten door de structuur van het oppervlak dan raden wij aan om 2 schroeven in de muur te draaien en de muurkunst hier aan op te hangen.

 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Verzending binnen Nederland, België en Duitsland is gratis tenzij anders aangegeven.

 

Wanneer krijg ik mijn bestelling?

Alle bestellingen worden in principe binnen 24 tot 48 uur verstuurd tenzij anders aangegeven.

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Mocht het product niet naar wens zijn dan kan je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren indien deze geen gebruikssporen bevat (uit de doos halen en bekijken mag wel).

Nadat je het product naar ons terug gestuurd hebt en wij deze ontvangen, zullen wij het oorspronkelijke aankoopbedrag terugstorten. Producten die teruggezonden worden moeten compleet en onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten om beschadigingen te voorkomen.

Mocht het product beschadigen door een verkeerde verpakking dan is het risico voor de verzender. Producten die op maat zijn gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Tenzij anders aangegeven zijn de retour-verzendkosten voor rekening van de koper.

 

Wat zijn de garantievoorwaarden?

Wij besteden veel tijd en aandacht aan elk product dat wij maken. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn stuur ons dan een berichtje, dan zoeken we een gepaste oplossing. Standaard zit op alle producten 1 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn uitsluitend aansprakelijk voor beschadigingen die zijn ontstaan tijdens de productie of verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen door onjuiste montage of schade aan de muur na demontage.